Kennismaken met

Kennismaking met Hermien Henning

27 mei 2021 - Hermien Henning

 

Ons teamlid Hermien is 21,5 jaar in dienst. Wat leuk, Hermien! Zij stelt zichzelf hierbij aan u voor:

Mijn naam is Hermien Henning, al 41 jaar getrouwd met Johan en samen hebben we drie kinderen en vijf kleinkinderen.

Ik ben sinds januari 2000 werkzaam bij het CvB.

Nadat ik ruim tien jaar thuis was om voor onze kinderen te zorgen, was het de tijd om weer buitenshuis te gaan werken. Ik was nog maar nauwelijks op zoek, toen mij werd gevraagd of ik vier uur per week wilde gaan werken op de administratie van het Centrum. Dankbaar voor deze kans ging ik met veel plezier aan de slag.

Na een aantal jaren bleek dat ik me ook nuttig kon maken op het gebied van correctiewerk, en nog weer later mocht ik gaan helpen bij het importeren van StudieBijbelcontent in zowel de Nederlandse als de Spaanse versie.

Er is heel veel gebeurd en veranderd in de jaren. Inmiddels is de boekenserie compleet, hebben we een modern administratiesysteem, een prachtige Bijbel-app en een veelzijdig team van parttimers die elkaar steunen en aanvullen. Wat heb ik veel van hen genoten en geleerd!

Toen een half jaar geleden mijn pensioenleeftijd aanbrak, heb ik ervoor gekozen om bij het Centrum betrokken te blijven. Onze nieuwe collega Marianne (zij heeft zich al eerder voorgesteld) heeft het administratieve deel van mijn taak overgenomen, zodat ik in alle rust de importeerwerkzaamheden thuis kan verrichten.

Ik voel me bevoorrecht dat ik mij op deze manier mag inzetten en tegelijk zelf verrijkt wordt door de nog steeds groeiende StudieBijbel. God is de Gever, aan Hem alle eer!

Misschien vindt u het ook leuk iets meer te weten over de andere medewerkers en redacteuren bij het CvB. Elke maand zullen we een van hen bij u introduceren. Vorige keer:

Bijdrage van

Hermien Henning

Blijf geinspireeerd!

Wil jij altijd op de hoogte blijven van interessant StudieBijbel nieuws, inspirerende content en exclusieve aanbiedingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden Nieuwsbrief
Klantenservice
Inloggen