Nieuws, Kennismaken met

Kennismaking met Gerolf Storteboom

16 november 2021 - Evelyn Flores

Mijn naam is Gerolf Storteboom. Met mijn vrouw en onze nog thuiswonende dochter woon ik in Garderen. Sinds mei dit jaar ben ik twee dagdelen per week werkzaam bij het CvB. Hier ben ik verantwoordelijk voor de sales van collectieve abonnementen op StudieBijbel. Dat is pionieren en zoeken naar kanalen en mogelijkheden om StudieBijbel Collectief onder de aandacht te brengen. Want wat is er nu mooier dan met elkaar Gods Woord te bestuderen en samen te ontdekken en begrijpen wat de volle omvang van de liefde van Christus inhoudt.

Zelf ben ik een enthousiast gebruiker van de StudieBijbel. Vooral het neutrale karakter van de commentaren spreekt mij aan. Daarnaast zijn de woordstudies een geweldig hulpmiddel om diepte van de tekst te begrijpen. Ook de talloze interessante artikelen die in StudieBijbel Online te raadplegen zijn geven een schat aan achtergrondinformatie, waardoor er beter zicht ontstaat op soms moeilijke teksten.

Het CvB zet zich al ruim 40 jaar in om de Bijbel toegankelijk te maken voor een zo breed mogelijk publiek. Ik ben dankbaar daar mijn steentje aan bij te dragen en hoop dat nog lange tijd te mogen doen.

Misschien vindt u het ook leuk iets meer te weten over de andere medewerkers en redacteuren bij het CvB. Elke maand zullen we een van hen bij u introduceren. Vorige keer:

 

Bijdrage van

Evelyn Flores

Blijf geinspireeerd!

Wil jij altijd op de hoogte blijven van interessant StudieBijbel nieuws, inspirerende content en exclusieve aanbiedingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden Nieuwsbrief
Klantenservice
Inloggen