In Nederland is StudieBijbel een prachtig gereedschap dat voorgangers, bijbelleraren en geïnteresseerde gelovigen helpt om de Bijbel beter te begrijpen. Op dezelfde wijze helpen wij sinds 2008 onze broeders en zusters in Latijns Amerika met het BibliaDeEstudio project.

Dankzij de StudieBijbel gebruikers en donateurs stellen wij de BibliaDeEstudio app met de Spaanse uitgave van StudieBijbel Nieuwe Testament, gratis ter beschikking van onze Spaanstalige medegelovigen, met name voor hen die in Latijns Amerikaanse landen wonen.

We zijn heel erg blij met je betrokkenheid bij het Centrum voor Bijbelonderzoek. Die betrokkenheid draagt bij tot het verspreiden van onderwijsmaterialen in Latijns-Amerika die op dit niveau nog niet beschikbaar waren.

BibliaDeEstudio app

Op dit moment leren duizenden Latino’s meer over het Woord van God door het gebruik van de BibliaDeEstudio app, waardoor hun geloof wordt versterkt en hun relatie met de Heer wordt verdiept.

Omdat BibliaDeEstudio nu ook zonder internetverbinding beschikbaar is op mobile apparaten, is het aantal Latino registraties substantieel toegenomen. In september 2023 zijn er al ruim 45.000 BibliaDeEstudio gebruikers aangemeld.

Steun gevraagd

Maar er is nog zoveel meer te doen en te bereiken. Daarom vragen we je biddend te overwegen om ons project te steunen met:

Je kunt ons helpen om Latijns-Amerika te bereiken!

Jouw steun helpt ons om BibliaDeEstudio te kunnen vertalen, updaten, upgraden en gratis te verspreiden in Latijns-Amerika. Zo voorzien we in vele mogelijkheden om de mensen te bereiken met de waarheid van Gods woord.

Jouw publicaties in Latijns Amerika?

Met het BibliaDeEstudio publicatie platform kan het CvB je helpen met het verspreiden van (missionaire) publicaties in Latijns-Amerika. Stuur een mail naar info@studiebijbel.nl voor meer informatie.

Op de hoogte blijven van het BibliaDeEstudio project? Volg ons op Facebook en Instagram!

Klantenservice
Inloggen