BibliaDeEstudio

In Nederland is StudieBijbel een prachtig gereedschap dat voorgangers, bijbelleraren en geïnteresseerde gelovigen helpt om de Bijbel beter te begrijpen. Op dezelfde wijze helpen wij sinds 2008 onze broeders en zusters in Latijns Amerika met het BibliaDeEstudio project.

Dankzij de StudieBijbel gebruikers en donateurs stellen wij de BibliaDeEstudio app met de Spaanse uitgave van StudieBijbel Nieuwe Testament, gratis ter beschikking van onze Spaanstalige medegelovigen, met name voor hen die in Latijns Amerikaanse landen wonen.

Volgens Dr. Charles E. van Engen van Fuller Theological Seminary zijn er maar weinig mogelijkheden voor Latino kerkleiders om hoger theologisch onderwijs te volgen in hun eigen land en taal.

Daarom zijn wij heel erg blij met uw betrokkenheid bij het Centrum voor Bijbelonderzoek. Die betrokkenheid draagt bij tot het verspreiden van onderwijsmaterialen in Latijns-Amerika die op dit niveau nog niet beschikbaar waren.

BibliaDeEstudio app

Op dit moment leren duizenden Latino’s meer over het Woord van God door het gebruik van de BibliaDeEstudio app, waardoor hun geloof wordt versterkt en hun relatie met de Heer wordt verdiept.

Omdat BibliaDeEstudio nu ook zonder internetverbinding beschikbaar is op mobile apparaten, is het aantal Latino registraties substantieel toegenomen. In december 2021 waren er al bijna 44.750 BibliaDeEstudio gebruikers aangemeld.

Steun gevraagd

Maar er is nog zoveel meer te doen en te bereiken. Daarom vragen we u biddend te overwegen om ons project te steunen met:

  • Uw Gebed voor onze Latijns-Amerikaanse medegelovigen,
  • Uw giften,
  • of door het Kopen of huren van StudieBijbel uitgaven.

U kunt ons helpen om Latijns-Amerika te bereiken!

Bid, geef, koop, huur

Uw medewerking helpt ons om BibliaDeEstudio te kunnen vertalen, updaten, upgraden en gratis te verspreiden in Latijns-Amerika. Zo voorzien we in vele mogelijkheden om de mensen te bereiken met de waarheid van Gods woord.

Uw publicaties in Latijns Amerika?

Met het BibliaDeEstudio publicatie platform kan het CvB u helpen met het verspreiden van uw (missionaire) publicaties in Latijns-Amerika. Stuur een mail naar info@studiebijbel.nl voor meer informatie.

Op de hoogte blijven van het BibliaDeEstudio project? Volg ons op Facebook en Instagram!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!