Zou je alles willen halen uit je gebruik van de StudieBijbel app? Doe dan onze gratis cursus!

Met behulp van de StudieBijbel App kun je de tekst van de Bijbel diepgaand bestuderen. De app bevat verschillende Bijbelvertalingen, de originele tekst, woordenboeken, artikelen en e-books. Elk deel van StudieBijbel helpt je om de Bijbel vanuit een ander perspectief te begrijpen.

In deze cursus leer je aan de hand van video’s en oefeningen hoe je de basisfuncties gebruikt. In de video’s worden de belangrijkste onderdelen van de app uitgelegd. Door de oefeningen te doen, kun je nagaan of je de inhoud van de video’s hebt begrepen en leer je hoe je de lessen kunt toepassen.

  • De eerste twee video’s geven je algemene informatie over de StudieBijbel.
  • De volgende video’s gaan dieper in op de diverse mogelijkheden. 

De cursus is helemaal gratis!

Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk dan onze introductie video’s:

Elke les wordt gevolgd door vragen. Indien beschikbaar, krijg je een online mentor die de antwoorden zal controleren en aan wie je follow-up vragen kunt stellen. De mentor zal meestal binnen 24-48 uur reageren op de verwerking van je les. Het volgen van de online cursus is helemaal gratis.

Wij raden je aan om een of twee lessen per dag te volgen. Dit geeft je de gelegenheid om de inhoud van de lessen eigen te maken. Aan het eind van de cursus ontvang je een certificaat.

Let op!

Wanneer je de cursus begint of vervolgt, zorg ervoor dat je de StudieBijbel en de cursusomgeving  tegelijk opent. Dat werkt het makkelijkst op twee schermen. Maak in de cursus-omgeving een eigen account aan. Dit is een ander account dan uw StudieBijbel account.

We hopen dat je van de cursus geniet, en dat deze je helpt dichter bij God te komen door het bestuderen van Zijn Woord!

Klantenservice
Inloggen