Praktische StudieBijbel cursus

Introductie tot het gebruik van de StudieBijbel App

In deze gratis cursus kijken we naar het gebruik van de StudieBijbel.

Met behulp van de StudieBijbel App kunt u de tekst van de Bijbel diepgaand bestuderen. De applicatie bevat verschillende Bijbelvertalingen, de originele tekst, woordenboeken, artikelen en e-books. Elk deel van StudieBijbel helpt u om de Bijbel vanuit een ander perspectief te begrijpen.

In deze cursus leert u aan de hand van video’s en oefeningen hoe u de basisfuncties gebruikt. In de video’s worden de belangrijkste onderdelen van de applicatie uitgelegd. Door de oefeningen te doen, kunt u nagaan of u de inhoud van de video’s hebt begrepen en leert u hoe u de lessen kunt toepassen.

  • De eerste twee video’s geven u algemene informatie over de StudieBijbel.
  • De volgende video’s gaan dieper in op de diverse mogelijkheden. 

De cursus is geheel gratis!

De volgende video geeft u een inzicht in de lessen van deze praktische cursus:

Video 1

Video 2

Elke les wordt gevolgd door vragen. Indien beschikbaar, krijgt u een online mentor die uw antwoorden zal controleren en aan wie u follow-up vragen kunt stellen. Uw mentor zal meestal binnen 24-48 uur reageren op de verwerking van uw les. Het volgen van de online cursus is geheel gratis.

Wij raden u aan om een of twee lessen per dag te volgen. Dit geeft u de gelegenheid om de inhoud van de lessen eigen te maken. Aan het eind van de cursus ontvangt u een certificaat.

Klik op de knop hieronder om de cursus te bekijken of om aan te melden:

Het is noodzakelijk om in de cursus omgeving een eigen account aan te maken. Dit is een ander account dan uw StudieBijbel account.

 

Belangrijk:

Wanneer u de StudieBijbel op een smartphone of tablet wilt gebruikt, dient u deze eerst te installeren vanaf Google Play of de App Store. 

Download de App via deze link: 

 

Online kunt u de StudieBijbel openen via dit adres: https://online.studiebijbel.nl. Om deze cursus te volgen moet u zich eerst registreren bij de StudieBijbel. Bij het openen van de StudieBijbel, zowel online als in de App, wordt u gevraagd uw account gegevens in te voeren.

Registreer via onderstaande knop:

Wanneer u de cursus begint of vervolgt, zorg ervoor dat u de StudieBijbel en de cursusomgeving  tegelijk opent. Dat werkt het makkelijkst op twee schermen.

We hopen dat u van de cursus geniet, en dat deze u helpt dichter bij God te komen door het bestuderen van Zijn Woord!

 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!