Spaanse missie

Steun onze missie in Latijns-Amerika en word donateur!

6 maart 2019 - StudieBijbel Administratie

Als Centrum voor Bijbelonderzoek zetten we ons in om zoveel mogelijk mensen te helpen om zich in de Bijbel te verdiepen. We hebben daarbij niet alleen visie voor Nederland, maar ook voor de Spaanstalige wereld. Daarom verspreiden we de Spaanse versie van de Studiebijbel (BibliaDeEstudio) GRATIS onder Spaanstalige medegelovigen, met name voor hen die in Latijns Amerikaanse landen wonen.

Er zijn namelijk maar weinig mogelijkheden voor Latino kerkleiders en gemeenteleden om theologisch onderwijs of gedegen Bijbelstudies te volgen in hun eigen land en taal.

Omdat BibliaDeEstudio nu zonder internetverbinding beschikbaar is op mobile apparaten, stijgt het aantal Latino gebruikers substantieel: inmiddels hebben bijna 13.500 Spaanstalige gebruikers zich aangemeld voor onze BibliaDeEstudio-app!

Om dit werk verder voort te zetten hebben we ondersteuning nodig. U kunt onze missie in Latijns-Amerika steunen door donateur te worden voor slechts € 75,00 per jaar.

Daarmee levert u een bijdrage aan de geloofsopbouw van Spaanse medegelovigen en helpt u ons om de daartoe gemaakte kosten van mensen en middelen te dekken.

Als donateur ontvangt u bovendien een aantal waardevolle extra’s:

  • Vier keer per jaar gratis het StudieBijbel Magazine (normale prijs € 30,-);
  • Gratis toegang tot het digitale archief van het StudieBijbel Magazine online, waar u alle uitgaves die sinds 2007 zijn verschenen kunt lezen;
  • Een interessant boek van drs. Gijs van den Brink:  “Jezus, Israel en de kerk” (zolang de voorraad strekt). Dit bijzondere boek beschrijft de messiaanse oorsprong van de kerk uit de volkeren (normale prijs € 14,95).

Ga naar ‘steun ons’ om u als donateur aan te melden.

Bijdrage van

StudieBijbel Administratie

Blijf geinspireeerd!

Wil jij altijd op de hoogte blijven van interessant StudieBijbel nieuws, inspirerende content en exclusieve aanbiedingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden Nieuwsbrief
Klantenservice
Inloggen