Nieuws

Met StudieBijbel naar het Bijbels Museum!

5 september 2016 - Jan Karel Broer

Het Bijbels Museum is een ontmoetingsplaats waar de geschiedenis van de Bijbel en de invloed van de Bijbel op onze samenleving centraal staat. In het museum vindt u authentieke voorwerpen die perfect aansluiten bij de onderwerpen die u tegenkomt bij StudieBijbel.nl. Door u te omringen met de prachtige collectie in de Bijbelzaal ontstaat er een stuk beleving die naadloos aansluit bij de verdieping die StudieBijbel.nl u biedt. Dus hebben we besloten om de handen in één te slaan!

Daarom heeft het Bijbels Museum en StudieBijbel.nl samen voor u deze fantastische aanbieding:

BM vrijkaartIndien u nu een abonnement neemt op StudieBijbel Online, kunt u deze de eerste maand gratis uitproberen én krijgt u een toegangsbewijs voor het Bijbels Museum gratis toegestuurd*!

Hiermee ontvangt u beleving en verdieping in de bijbel in één :)

U kunt gebruik maken van de actie door u aan te melden via https://studiebijbel.nl/registreren, en op de laatste pagina de actiecode BELEEFDEBIJBEL16 in te vullen.

We hopen dat u hier gebruik van maakt en het bijzondere pand van het Bijbels Museum spoedig komt bezoeken!

*De gratis toegangskaart voor het Bijbels Museum wordt toegestuurd nadat u de eerste betaling van het StudieBijbel Online abonnement heeft voldaan. Het aantal kaarten is afhankelijk van het aantal aangegeven gebruikers bij het afsluiten van het abonnement. De actie loopt tot 31-10-2016.

Bijdrage van

Jan Karel Broer

Blijf geinspireeerd!

Wil jij altijd op de hoogte blijven van interessant StudieBijbel nieuws, inspirerende content en exclusieve aanbiedingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden Nieuwsbrief
Klantenservice
Inloggen