Nieuws

SB Magazine nu met gratis archief

14 maart 2016 - Marijke Diepeveen

Als u een abonnement op het StudieBijbel Magazine neemt, krijgt u vanaf vandaag gratis toegang tot het archief van StudieBijbel Magazine Online. Het archief bevat 9 jaargangen met meer dan 150 interessante artikelen. Dit geldt zowel voor het online abonnement als voor de papieren versie.

Tel uit uw winst, voor de kosten van een jaarabonnement krijgt u nu geen 16 artikelen, maar minstens 166! Kijk hier voor een online abonnement en hier voor een fysiek abonnement.

Heeft u al een abonnement op het StudieBijbel Magazine? Dan krijgt u binnen een paar weken bericht hoe u het online archief gratis kunt inkijken.

 

Bijdrage van

Marijke Diepeveen
Marijke Diepeveen is sinds 2008 een onmisbare kracht voor StudieBijbel bij het Centrum voor Bijbelonderzoek, waar ze zich inzet voor administratieve taken en algehele ondersteuning. Mede door haar toewijding en expertise is de StudieBijbel een wereldwijd succes.

Blijf geinspireeerd!

Wil jij altijd op de hoogte blijven van interessant StudieBijbel nieuws, inspirerende content en exclusieve aanbiedingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden Nieuwsbrief
Klantenservice
Inloggen