Mijn account
Wil jij samen met een groep van je kerk, school of Bijbelkring dieper in de Bijbel duiken? Lees dan even verder!

StudieBijbel Collectief  is een slimme en kostenbesparende manier om groepsgewijs het StudieBijbel Pakket Salomo, het meest uitgebreide StudieBijbel pakket, te gebruiken. StudieBijbel Online is beschikbaar voor pc, laptop en tablet, waarbij een internetverbinding noodzakelijk is. Daarnaast is StudieBijbel als applicatie beschikbaar voor offline gebruik op tablet en smartphone.

De applicatie is te downloaden via:

Het is een geweldig hulpmiddel om samen de Bijbel te bestuderen op een toegankelijke manier. Een StudieBijbel Collectief account is niet alleen geschikt voor kerken, onderwijsinstellingen en christelijke organisaties, maar ook voor Bijbelstudiegroepen, huiskringen, kerkenraden en families/gezinnen.

Aanvragen is al mogelijk vanaf 5 licenties.

Een Collectief Account – de opties

Een abonnement op StudieBijbel Collectief kun je afsluiten in twee varianten:

1 – Het open Collectieve Account

Dit account wordt aanbevolen voor groepen met veel potentiële deelnemers. Er is één hoofdgebruiker. Je kiest bijvoorbeeld voor 5 licenties. Dat betekent dat 5 personen gelijktijdig kunnen inloggen. Maar er kunnen wel 20 of 25 verschillende mensen toegang krijgen tot het collectieve account en deze gebruiken.

Hoe meld je je aan voor een open collectief account?

 1. Met een aanmeldcode (bijvoorbeeld: VOORBEELD2023)

De hoofdgebruiker/beheerder krijgt een aanmeldcode die hij aan de deelnemers verstrekt. Iedereen die deze code kent, heeft toegang tot uw collectieve account via zijn privé e-mailadres.

2. Met een domeinnaam (bijvoorbeeld@studiebijbel.nl)

Als de potentiële deelnemers een e-mailadres van je organisatie gebruiken, wordt de toegang tot het verzamelaccount automatisch gekoppeld.

In beide situaties is een registratie in StudieBijbel Online per deelnemer vereist.

2 – Het gesloten Collectieve Account

Dit wordt aanbevolen voor organisaties die meer controle willen houden over het collectieve account door potentiële deelnemers toe te voegen en te verwijderen. De hoofdgebruiker kan zelf via de browser gebruikers beheren binnen het StudieBijbel Collectief account. Verlaat iemand de groep, dan kan de licentie aan een ander gegeven worden via het Gebruikersbeheer.

In het Gebruikersbeheerscherm zie je als hoofdgebruiker een overzicht van alle personen die gebruik maken van het StudieBijbel Collectief account. Via dit scherm kunnen eenvoudig personen aan het account worden toegevoegd of verwijderd.

Personen die uit de groep worden verwijderd, kunnen nog steeds inloggen en het gratis StudieBijbelpakket Grace blijven gebruiken. Zij kunnen desgewenst zelf upgraden naar een ander pakket met hun persoonlijke account.

Prijzen en contact

Een abonnement op StudieBijbel Collectief is mogelijk vanaf 5 licenties. Hiermee kunnen 20-25 personen gebruik maken StudieBijbelpakket Salomo.

Wij bieden je vrijblijvend een gratis proefabonnement om te kijken of het aansluit bij de behoefte en om te peilen hoe vaak het wordt gebruikt.

Voor meer informatie over de prijzen die passend zijn bij je situatie en organisatie, vragen wij je onderstaand formulier in te vullen.

Contactformulier
Let op!

Voorwaarde is dat je twee jaar abonnee blijft. Na twee jaar wordt het abonnement automatisch verlengd met telkens één maand. Vanaf dit moment kun je het abonnement opzeggen wanneer je dat wilt door een e-mail te sturen naar info@studiebijbel.nl.

Klantenservice
Inloggen