Nieuws

Updates in de StudieBijbel app

2 november 2020 - Marco van Blijderveen

E-book in de StudieBijbel store

Er is een tweede, ongewijzigde herdruk verschenen van het boek “Op betrouwbare grond” van drs. Gijs van den Brink. Het boek gaat over de betrouwbaarheid van het NT. Deze 2e druk is als e-Book te koop in de StudieBijbel store.
Van den Brink gaat in dit boekje vooral in op allerlei kwesties rondom de betrouwbaarheid en de uitleg van het Nieuwe Testament.

Revisie

Revisie van het commentaar van Matteüs hoofdstuk 23, 24 en 25 is geïmporteerd en vanaf nu beschikbaar in de StudieBijbel app.

Abbott-Smith Grieks-Engels woordenboek

Het bekende Grieks-Engelse Lexicon van Abbott-Smith op het Nieuwe Testament is nu beschikbaar binnen de StudieBijbel. Naast de al bestaande woordstudies heeft u nu een extra woordenboek om de betekenissen van Griekse woorden te achterhalen en met elkaar te vergelijken.

Link delen

Vanaf de versie 8.5.0 is het nu mogelijk om de link in de adresbalk te kopiëren en te delen met anderen of om op te slaan in de notities.
Selecteer het adres in de adresbalk van de browser. Kopieer de link en deel deze met iemand anders. De ontvanger kan de link in de adresbalk plakken en (na inloggen of registreren) komt deze direct bij het juiste Bijbelvers uit.

Swipen in de mobiele versie

Vanaf de versie 8.5.0 is het in de mobiele app nu mogelijk om naar links of rechts te swipen op een Bijbelvers. Hiermee ga je naar het vorige of volgende vers.

Heb je nog tips of suggesties voor het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van de StudieBijbel? Mail dat naar info@studiebijbel.nl.

E-books

Er komen de komende tijd meer e-books via de store in de online StudieBijbel beschikbaar. O.a. het boek ‘Op betrouwbare grond’ van drs. Gijs van den Brink.

De meest actuele ontwikkelingen staan per update op de release notes pagina >

 

Bijdrage van

Marco van Blijderveen

Blijf geinspireeerd!

Wil jij altijd op de hoogte blijven van interessant StudieBijbel nieuws, inspirerende content en exclusieve aanbiedingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden Nieuwsbrief
Klantenservice
Inloggen