Nieuws

StudieBijbel Magazine abonnement actie

26 mei 2020 - Evelyn Flores

2 jarig actie abonnement

 

Het StudieBijbel Magazine is een populair bijbelwetenschappelijk kwartaalblad voor mensen die meer willen weten over de achtergronden van de Bijbel. Een blad dat je inzicht geeft, intrigeert, uitdaagt om verder te denken, geschreven door auteurs van de StudieBijbel. De uitgaven zijn zowel los verkrijgbaar als in abonnementsvorm.

Momenteel hebben wij een aanbiedig voor een 2 jarig magazine abonnement. Met dit 2 jarig abonnement ontvangt u iedere 3 maanden het StudieBijbel Magazine.
Het eerste jaar kunt u het magazine lezen tegen actietarief €11,25 i.p.v. €22,50 per jaar (inclusief verzendkosten).Het 2e jaar betaald u de standaardprijs van €22,50.

U ontvangt 4 magazines per jaar. Het abonnement wordt na deze 2 jaar verlengt, wilt u uw abonnement beëindigen? Dat kan tot uiterlijk 1 maand vóór het ingaan van de nieuwe betaalperiode.

Voor meer informatie en bestellen., klik op:

 

 

 

Bijdrage van

Evelyn Flores

Blijf geinspireeerd!

Wil jij altijd op de hoogte blijven van interessant StudieBijbel nieuws, inspirerende content en exclusieve aanbiedingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden Nieuwsbrief
Klantenservice
Inloggen