Nieuws

CvB sluit overeenkomst met Evangelisch College

11 april 2019 - Marijke Diepeveen

Als Centrum voor Bijbelonderzoek (CvB) zijn we blij te kunnen meedelen dat we recentelijk een partnerschap zijn aangegaan met het Evangelisch College (EC). Vanuit een vergelijkbare identiteit zullen we onderzoeken in hoeverre we elkaar kunnen versterken op het gebied van beschikbare mensen, middelen, kennis en expertise. Ook zullen we gebruik gaan maken van elkaars communicatie- en PR-kanalen.

Het Evangelisch College is een opleidingsinstituut dat deeltijdopleidingen, cursussen en toerusting voor volwassenen aanbiedt op het gebied van Bijbel, Theologie, Missionair Werk en Pastoraat. Dit gebeurt op veel locaties in Nederland.

Als partnerorganisaties zien we mogelijkheden tot synergie in onze kernactiviteiten: het aanbieden van Bijbelstudiemateriaal en het aanbieden van (theologisch) onderwijs.

Bijdrage van

Marijke Diepeveen
Marijke Diepeveen is sinds 2008 een onmisbare kracht voor StudieBijbel bij het Centrum voor Bijbelonderzoek, waar ze zich inzet voor administratieve taken en algehele ondersteuning. Mede door haar toewijding en expertise is de StudieBijbel een wereldwijd succes.

Blijf geinspireeerd!

Wil jij altijd op de hoogte blijven van interessant StudieBijbel nieuws, inspirerende content en exclusieve aanbiedingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden Nieuwsbrief
Klantenservice
Inloggen