Het StudieBijbel Magazine is een professioneel kwartaalblad met een wetenschappelijk verantwoorde uitleg van de Bijbel. De artikelen zijn zo geschreven dat ze toegankelijk zijn voor een breed publiek. Een blad dat je inzicht geeft, intrigeert, uitdaagt om verder te denken, geschreven door auteurs van de StudieBijbel. De uitgaven zijn zowel los verkrijgbaar als in abonnementsvorm.

Los verkrijgbaar:

De uitgaven van alle magazines zijn verkrijgbaar als PDF bestand. U kunt ieder magazine afzonderlijk bestellen en vervolgens downloaden als PDF in onze webshop, klik hier.

Bestelt u liever een losse uitgave van een StudieBijbel Magazine, klik dan hier.

StudieBijbel magazine abonnementen

Blad-abonnement

Met een abonnement op de gedrukte versie ontvangt u iedere drie maanden het StudieBijbel Magazine voor minimaal een jaar. U ontvangt dus vier magazines per jaar.

Wilt u uw abonnement beëindigen? Dat kan tot uiterlijk een maand vóór het ingaan van de nieuwe betaalperiode.

Wilt u naast het abonnement toegang krijgen tot het online-archief van het StudieBijbel Magazine, dan kost dat € 7,50 per jaar extra. Daarmee kunt u alle jaargangen sinds 2007 (ruim 50 edities) online inzien op uw computer, tablet of telefoon. Voor een overzicht van alle magazines klik hier.

Uw prijs:  € 25,00 (voor het blad-abonnement, exclusief toegang tot het online-archief)

Andere opties voor een Magazine abonnement:

€ 32,50 (voor het blad-abonnement, inclusief toegang tot het online-archief). Klik hier.
€ 20,00 (voor het pdf-abonnement, exclusief toegang tot het online-archief). Klik hier.
€ 27,50 (voor het pdf-abonnement, inclusief toegang tot het online-archief). Klik hier.

U kunt een gratis magazine aanvragen in pdf formaat om kennis te maken met ons magazine. Nadat u de bestelling heeft geplaatst kunt u het gratis magazine downloaden.

NB: De artikelen uit het StudieBijbel Magazine zijn ook geïndexeerd op de website https://theologischetijdschriften.nl, waarvan het Centrum voor Bijbelonderzoek een van de partners is.

Op https://theologischetijdschriften.nl kunt u gemakkelijk via zoektermen achterhalen over welke onderwerpen of Bijbelteksten er ooit een artikel in StudieBijbel Magazine is verschenen en in welke editie dit artikel staat.


 

Klantenservice
Inloggen