Nieuws, Kennismaken met

Kennismaking met Rieke van de Lagemaat

20 januari 2022 - Evelyn Flores

Mijn naam is Rieke van de Lagemaat. Ik woon in Woudenberg. Sinds mei 2021 werk ik parttime als content-medewerker bij het CvB. Toen ik hiermee begon, studeerde ik nog. Ik heb theologie gestudeerd in Apeldoorn, en ben inmiddels afgestudeerd op het gebied van de Geestelijke Verzorging aan de Radboud Universiteit. Hoewel ik hoop dat ik werk zal vinden binnen dit vakgebied, hoop ik daarnaast ook dat ik het werk binnen het CvB kan blijven doen! Ik zie het als een voorrecht dat ik me voor deze organisatie in mag zetten en daarmee dienend bezig mag zijn. Ook de samenstelling van het team als geheel zie ik als heel waardevol. Ik heb gemerkt dat het team zich in zijn werk bewust is van zijn afhankelijkheid van God. Hier sluit ik me helemaal bij aan; zonder Zijn hulp en onmisbare zegen zou ons werk nutteloos zijn. Hem komt alle eer toe!

 

Misschien vindt u het ook leuk iets meer te weten over de andere medewerkers en redacteuren bij het CvB. Elke maand zullen we een van hen bij u introduceren. Vorige keer:

 

Bijdrage van

Evelyn Flores

Blijf geinspireeerd!

Wil jij altijd op de hoogte blijven van interessant StudieBijbel nieuws, inspirerende content en exclusieve aanbiedingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden Nieuwsbrief
Klantenservice
Inloggen