Nieuws

StudieBijbel Online abonnement

2 maart 2016 - drs. G. (Gijs) van den Brink

Als organisatie kunt u besluiten om een StudieBijbel Collectief Abonnement (SCA) voor StudieBijbel Online te gebruiken. Dit is (bijvoorbeeld op school of in uw bijbelkring) prima les- en referentiemateriaal!

Waarom een collectief abonnement?

Als u een SCA aanschaft, ontvangt u StudieBijbel Online tegen een sterk gereduceerd tarief. Het aantal licenties bepaalt hoeveel leerlingen/deelnemers tegelijkertijd gebruik kunnen maken van Studiebijbel Online.

Geïnteresseerd?

U kunt hier een SCA aanvragen.

Bijdrage van

drs. G. (Gijs) van den Brink
Sinds 1981 als redacteur en auteur werkzaam aan een commentarenserie bekend onder de naam “Studiebijbel”. Eerst bij IDR in Soest, vanaf 1998 bij het “Centrum voor Bijbelonderzoek” (CVB) in Doorn. Van 1996 tot 2015 redacteur NT van het kwartaalblad voor evangelische theologische bezinning “Soteria”. Sinds 2007 hoofdredacteur van het theologisch kwartaaltijdschrift “Studiebijbel magazine”. Van 2010-2011 redactielid van Tussenruimte, tijdschrift voor interculturele theologie.

Blijf geinspireeerd!

Wil jij altijd op de hoogte blijven van interessant StudieBijbel nieuws, inspirerende content en exclusieve aanbiedingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden Nieuwsbrief
Klantenservice
Inloggen