De StudieBijbel is een Bijbel app die u helpt om de Bijbel te bestuderen en te begrijpen. De StudieBijbel integreert op unieke wijze verschillende Bijbelvertalingen en vele naslagwerken in één applicatie! De app is daarnaast ook zonder internetverbinding beschikbaar op al uw mobiele apparaten.

Eindejaarsactie 2021

50% KORTING* – vanaf 1 november t/m 15 december 2021

*6 maanden huren tegen actie tarief: €6,75 i.p.v. € 13,50 per maand.

Om te abonneren, klik hier.

Download de app via AppStore of PlayStore

Hebt u een aanmeldcode ontvangen? Vergeet dan niet om deze in te voeren om extra dagen toegang te hebben.

Een StudieBijbel account aanmaken is geheel gratis, waarbij u tevens het pakket Salomo 30 dagen op proef ontvangt.

Wilt u de StudieBijbel pakketten vergelijken? Ga dan naar Alle pakketten op een rij 

Download de app via AppStore of PlayStore


StudieBijbel collectief

Het is ook mogelijk om de StudieBijbel gezamenlijk aan te schaffen. Speciaal én ideaal voor bijvoorbeeld kerken, scholen en bijbelkringen. Vraag vrijblijvend een collectief account en meer informatie aan via: info@studiebijbel.nl.

 


StudieBijbel boekenserie

Wilt u toch liever lezen vanaf papier? De boekenserie van het Oude- en Nieuwe Testament bestaat uit totaal 22 delen. Daarnaast zijn er zes boekdelen met woordstudies Grieks en één deel met uitgebreide studies van Griekse namen en met een index met Nederlands-Griekse woorden. U kunt deze delen bestellen via onze webshop.

Boekdelen


StudieBijbel Magazine

Het Studiebijbel-magazine is een populair bijbelwetenschappelijk kwartaalblad voor mensen die meer willen weten over de achtergronden van de Bijbel. Een blad dat je inzicht geeft, intrigeert, uitdaagt om verder te denken, geschreven door gerenommeerde auteurs van de Studiebijbel. De uitgaves zijn zowel los verkrijgbaar als in abonnementsvorm.

BEKIJK OOK de StudieBijbel Magazine aanbiedingen:


Nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbriefRegelmatig sturen we een nieuwsbrief uit met de laatste updates. Meld u hier aan om deze in uw mailbox te ontvangen.

 

BibliaDeEstudio

Het Centrum voor Bijbelonderzoek (CvB) ondersteunt wereldwijd en helpt medegelovigen om zich in de Bijbel te verdiepen.” Om onze missie te verwezenlijken, bieden wij o.a. de BibliaDeEstudio aan, de Spaanse versie van de StudieBijbel en het wordt GRATIS verspreid in Latijns Amerikaanse landen. In Nederland is StudieBijbel een prachtig gereedschap dat voorgangers, bijbelleraren en geïnteresseerde gelovigen helpt om de Bijbel beter te begrijpen. Op dezelfde wijze helpen wij sinds 2008 onze broeders en zusters in Latijns Amerika met BibliaDeEstudioOp dit moment leren duizenden Latino’s meer over het Woord van God door het gebruik van de BibliaDeEstudio app, waardoor hun geloof wordt versterkt en hun relatie met de Heer wordt verdiept.

 

Doe mee

DonateurWilt u deze missie financieel steunen? Dan kan via NL82 RABO 0377 0937 42 – Stichting tot Bevordering van Bijbelonderwijs (SBBO is ANBI geregistreerd). Hierbij graag vermelden: “Gift voor Centrum voor Bijbelonderzoek”. Of word donateur en maak het werk aan de Studiebijbel voor langere tijd mogelijk.

 

 

Klantenservice
Inloggen