Kennismaken met

Kennismaking met Marijke Diepeveen

26 april 2021 - Marijke Diepeveen

Wat leuk!
Het CvB viert een jubileum, ons teamlid Marijke is 12,5 jaar in dienst. Van harte gefeliciteerd, Marijke! Zij stelt zichzelf hierbij aan u voor:

Mijn naam is Marijke Diepeveen – van Laar. Samen met mijn man en dochters woon ik in Veenendaal. Sinds oktober 2008 ben ik werkzaam bij het CvB. Als medewerker van de administratie & ondersteuning zorg ik voor de dagelijkse gang van zaken op ons kantoor in Doorn. Dit bestaat onder andere uit het verwerken van bestellingen, het beantwoorden van telefoontjes, mailtjes en allerlei andere administratieve werkzaamheden.

In 2008 had ik het verlangen om te mogen werken in een christelijke organisatie waar ik mijn talenten mag inzetten tot eer van God. Dit verlangen is beantwoord door mijn baan bij de StudieBijbel. Het werk op kantoor vind ik leuk en afwisselend, vooral ben ik dankbaar voor het mooie team van collega’s waarmee ik mag optrekken.

Het samen werken aan onze missie: “Het Centrum voor Bijbelonderzoek (CvB) ondersteunt wereldwijd en helpt medegelovigen om zich in de Bijbel te verdiepen.” heeft echt mijn hart geraakt.

Zelf vind ik het heerlijk om het Woord van God te bestuderen en door de StudieBijbel te gebruiken ben ik regelmatig aan het ‘schatgraven’ zoals ik dat graag noem. Ik vind het  fijn om die ‘schatten’ uit de Bijbel te delen met andere gelovigen. In mijn vrije tijd neem ik graag deel aan Bijbelstudiegroepen en ben ik gespreksleidster bij de Alpha-cursus. Naast mijn werk en hobby’s geniet ik ervan om tijd door te brengen met mijn gezin, familie en vrienden.

Hopelijk mag ik nog lang in gezondheid werkzaam zijn bij deze mooie Stichting en meewerken aan het prachtige project wat de StudieBijbel is. Wie weet spreken we elkaar nog eens!

 

Misschien vindt u het ook leuk iets meer te weten over de andere medewerkers en redacteuren bij het CvB. Elke maand zullen we een van hen bij u introduceren. Vorige keer:

 

 

Bijdrage van

Marijke Diepeveen
Marijke Diepeveen is sinds 2008 een onmisbare kracht voor StudieBijbel bij het Centrum voor Bijbelonderzoek, waar ze zich inzet voor administratieve taken en algehele ondersteuning. Mede door haar toewijding en expertise is de StudieBijbel een wereldwijd succes.

Blijf geinspireeerd!

Wil jij altijd op de hoogte blijven van interessant StudieBijbel nieuws, inspirerende content en exclusieve aanbiedingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden Nieuwsbrief
Klantenservice
Inloggen