Kennismaken met

Kennismaking met Evelyn Flores

22 februari 2022 - Evelyn Flores

Mijn naam is Evelyn Judith Flores Infantes en ik werk sinds 2016 bij het CvB. Zoals u uit mijn lange achternaam kunt opmaken, ben ik niet in Nederland geboren. Ik kom uit Lima, Peru en ik woon sinds 2011 in Nederland. Hier woon ik gelukkig en tevreden met mijn man en mijn zoon (we verwachten binnenkort de tweede). De rest van mijn familie woont in Peru.

In Peru heb ik Engels en Italiaans gedoceerd. Het was een grote uitdaging om in Nederland te gaan studeren. Ik heb internationale bedrijfskunde gestudeerd aan de HAN in Arnhem. Het aanpassen aan de cultuur, de taal leren, studeren in het Engels en een gezin starten (allemaal tegelijk) kostte veel energie. Ik denk nog wel eens terug aan de moeite die ik had met de directheid van de mensen om mij heen. Desondanks voel ik me gezegend dat God altijd de juiste mensen op het juiste moment op mijn pad zet en heeft gezet om me vooruit te helpen, zoals ook toen ik bij het CvB ging werken.

Het is geweldig dat ik mijn passie voor marketing en verkoop kan combineren met mijn geloof in Christus. Ik ben dankbaar dat ik mag werken in een sterk en gelovig team en dat ik meer over God te weten kan komen door Zijn Woord. Ik ben ook dankbaar om mijn steentje te kunnen bijdragen om (direct of indirect) andere gelovigen te helpen hun geloof in Christus te verdiepen.

Het is mijn taak om samen met het team de marketingstrategie te ontwikkelen voor BibliaDeEstudio en StudieBijbel. Dat houdt o.a. in het ontwerpen van instructievideo’s en cursussen voor gebruikers in het Nederlands en in het Spaans. Ook houd ik me bezig met promotie en communicatie op social media, gebruikersondersteuning en uitbreiding van het netwerk in Latijns-Amerika.

Ik ben erg enthousiast over BibliaDeEstudio, het project van het CvB speciaal voor Latijns-Amerikaanse landen. Het project bestaat uit het gratis verstrekken van studiemateriaal van hoge kwaliteit onder alle Spaanssprekenden, in het bijzonder in Latijns-Amerika, die hun kennis van de Bijbel willen verdiepen. De materialen helpen voorgangers bij de voorbereiding van een preek of een les, maar ze zijn ook behulpzaam bij persoonlijke Bijbelstudie en groepsstudies.

Wilt u ook uw steentje bijdragen aan dit project? U kunt dit op verschillende manieren doen:

  • Bidden voor de groei van het project zodat meer gebruikers BibliaDeEstudio zullen leren kennen.
  • Uw contacten laten weten dat BibliaDeEstudio voor iedereen gratis toegankelijk is.
  • Giften om dit project voort te zetten zijn meer dan welkom.

U kunt contact met ons opnemen via info@bibliadeestudio.org

 

Misschien vindt u het ook leuk iets meer te weten over de andere medewerkers en redacteuren bij het CvB. Elke maand zullen we een van hen bij u introduceren. Vorige keer:

 

Bijdrage van

Evelyn Flores

Blijf geinspireeerd!

Wil jij altijd op de hoogte blijven van interessant StudieBijbel nieuws, inspirerende content en exclusieve aanbiedingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden Nieuwsbrief
Klantenservice
Inloggen